B-more design, identity matters, Tilburg, Noord-Brabant

Over ons

Wij zijn grafisch ontwerpbureau B-more design uit Tilburg en wij geloven in de kracht van identiteit. En ook in de aantrekkingskracht van een goed vormgegeven huisstijl. Eentje die past als een maatkostuum en die zegt: ‘Dit is mijn bedrijf en hier sta ik voor’. Niet standaard of dertien in een dozijn, maar onderscheidend en precies zoals jouw organisatie is. Zodat mensen niet om je heen kunnen. Zodat je precies die indruk maakt die je wilt maken. Zodat je niet ‘dat bedrijf’ bent, maar een merk.

‘Identity matters’ en dat nemen we bij B-more heel serieus. Daarom ontwerpen we niet alleen logo’s en huisstijlen, maar zorgen we voor het visualiseren van alles wat met communicatie te maken heeft. Jij vertelt je verhaal aan B-more, wij doen de rest. Inclusief advies, concept en huisstijlbewaking. Want als je iets doet, dan moet je het goed doen. Daar houden we van. En ook van duidelijke afspraken en transparante prijzen.

Het team

Brigitte de Man   Nancy de Man
     

Brigitte de Man
ontwerper

kunst | reizen | eten | thee
muziek | tekenen | linosnedes

LinkedIn profiel     Twitter @brigittedeman     Instagram     mail Brigitte

 

Nancy de Man
maker digitale media

mijn kinderen | films | series
koffie | spelletjes | inrichting

LinkedIn profiel     Twitter @brigittedeman     Instagram     mail Brigitte


Samenwerking 

Bij B-more kunnen we veel op communicatiegebied. Maar niet alles. Wat nou als jouw project iets nodig heeft dat we niet zelf in huis hebben? Teksten bijvoorbeeld. Of fotografie. Dan schakelen we een professional in die daar zijn of haar specialiteit van heeft gemaakt. Iemand uit ons netwerk die we persoonlijk uitgezocht hebben en die dezelfde hoge eisen aan zijn of haar werk stelt als wij. We kennen er heel wat: fotografen, strategen, illustrators, film- en videospecialisten, drukkerijen, tekstschrijvers, internetmarketingspecialisten en nog veel meer. Stuk voor stuk mensen die doen waar ze goed in zijn. Net als wij. We stellen enkelen van hen graag aan je voor.

Tally Schmeits   Francien Das   Spectatio
         
Tally Schmeits
software developer
  Francien Das
communicatie-
adviseur
  Jules en Claudia
online marketing
 
         
Theo Thomas   Paul Bekkers   Andress Kools
         
Theo Thomas
strateeg
 
  Paul Bekkers
fotograaf
  Andress Kools
fotograaf
         
Esther Nagtegaal   Liliane Verwoolde   Erica Theloosen
         
Esther Nagtegaal
tekstschrijfster
  Liliane Verwoolde
tekstschrijfster
  Erica Theloosen
tekstschrijfster