B-more design, identity matters, Tilburg, Noord-Brabant

Verspil geen tijd meer aan je PowerPoint presentatie!

Uren ploeteren aan je PowerPoint presentatie terwijl je nog zoveel andere zaken moet regelen voor je training, presentatie of verkoopgesprek. En als je eerlijk bent dan ben je ook niet echt tevreden met wat je tot nu toe hebt gemaakt. Stop met ploeteren en bel met Brigitte of Nancy van grafisch ontwerpbureau B-more design uit Tilburg!

PowerPointpresentaties

PowerPoint specialisten

Wij zijn specialisten op het gebied van PowerPoint. Wij maken PowerPoint templates in de huisstijl waarmee je op een makkelijke manier je eigen presentatie in elkaar zet. Wil je het helemaal uit handen geven? Dat kan ook. Vertel ons je verhaal en wij maken er een inspirerende presentatie van waarmee je goed voor de dag komt.

Wil je al je harde werk niet zomaar weggooien? Geef ons dan je presentatie en wij zorgen dat deze weer opgeschoond, rechtgetrokken en in lijn met de huisstijl wordt gebracht.

Ondersteun je verhaal met een inspirerende PowerPoint presentatie en scoor beter! Ook benieuwd wat wij voor de PowerPoint presentatie van jouw bedrijf kunnen betekenen? Bel of mail ons dan.

Mail ons Bel 013-536 82 15

 

 

Enkele voorbeelden:
(klik op de afbeeldingen om meer werk te zien) 

PowerPointpresentatie VB&C PowerPointtemplate MOVE
   
PowerPointtemplate P-detachering PowerPointpresentatie Coram
   
PowerPointpresentatie Villa Pardoes