(013) 536 82 15

E-book: Hoe je de ideale klant aantrekt met een professionele huisstijl

E-book Hoe je de ideale klant aantrektJe hebt een mooi product. Een website waarop je je product aanbiedt. Je communiceert actief via verschillende social media kanalen. En ook de regionale netwerkbijeenkomsten sla je niet over. Toch heb je te weinig klanten. 
De telefoon rinkelt niet en ook je mailbox loopt niet over van aanvragen voor dat mooie product. 

Herken jij je in één of meerdere van de volgende punten?

  • Je hebt een mooi product/dienst
  • Je hebt te weinig klanten
  • Je draait te weinig omzet
  • Je hebt klanten die veel energie kosten

Download dan ons gratis e-book “Hoe je de ideale klant aantrekt”.

Na het lezen van dit e-book weet je waaraan jouw huisstijl moet voldoen om de ideale klant aan te kunnen trekken. Je snapt dat je met een goede huisstijl gezien wordt. De ideale klant klopt bij je aan. En je omzet zal stijgen. Daardoor krijg je nog meer plezier in je werk.

Download gratis e-book

 

Wil je je bedrijf laten groeien?

Een nieuwe markt aanboren? Of meer naamsbekendheid? Maak een afspraak voor een gratis telefonisch huisstijlgesprek en drie kwartier lang hebben we het over jouw huisstijluitdaging. Hierna kunnen wij zeggen of we er wat mee kunnen.

Droom je van een eigen bedrijf?

En wil je een huisstijl die echt bij je bedrijf past? Niet dertien-in-een-dozijn, maar uniek en onderscheidend? Maak dan een afspraak voor een gratis telefonisch huisstijlgesprek van 45 minuten en ontdek hoe wij je daarmee kunnen helpen.

Wat we maken

“Fijne interactie met B-more. Er wordt goed meegedacht, creatieve inslag en goede onderbouwing van de voorgestelde logo's! Communicatie verloopt snel en voorspoedig.”