sinds 2001

Digitale media en communicatie

Zo, jij bent er klaar voor. Logo, huisstijl, visitekaartje, website. Laat maar komen die opdrachten. Helaas, zo werkt het niet. Die klanten zullen pas komen als ze weten dat je bestaat. Dus jij moet aan de slag. Zorgen dat je zichtbaar wordt. Laten weten dat je er bent.

Bij B-more helpen we je om actief te communiceren met iedereen die jij wilt bereiken. En dat is niet de hele wereld, maar jouw specifieke doelgroep. En dat is niet alleen met je website of visitekaartje, maar ook met digitale middelen.

Denk maar eens aan:

Weten of het iets voor jouw bedrijf is? Bel of mail ons dan!

contact opnemen

Deze bedrijven gingen je al voor

“Ben meer dan u er zelf van kunt maken... bel B-more! Brigitte en Nancy weten hoe u en ik goed voor de dag komen. En ja... ze weten het beter :-)”

Wat we maken

Wil je je bedrijf laten groeien?

Of een andere markt aanboren? Of meer naamsbekendheid genereren? Maak een afspraak met ons voor een kosteloos adviesgesprek om te zien hoe we je daarmee kunnen helpen.

Wil je een bedrijf starten?

En wil je dat vanaf het begin professioneel aanpakken? Maak een afspraak met ons voor een kosteloos adviesgesprek om te zien hoe wij je kunnen helpen om indruk te maken op jouw ideale klanten.