sinds 2001
20 jaar

Digitale media en communicatie

Zo, jij bent er klaar voor. Logo, huisstijl, visitekaartje, website. Laat maar komen die opdrachten. Helaas, zo werkt het niet. Die klanten zullen pas komen als ze weten dat je bestaat. Dus jij moet aan de slag. Zorgen dat je zichtbaar wordt. Laten weten dat je er bent.

Bij B-more helpen we je om actief te communiceren met iedereen die jij wilt bereiken. En dat is niet de hele wereld, maar jouw specifieke doelgroep. En dat is niet alleen met je website of visitekaartje, maar ook met digitale middelen.

Denk maar eens aan:
    •    digitale nieuwsbrieven
    •    social media
    •    het jaarverslag als interactieve pdf
    •    apps
    •    PowerPoint presentaties
    •    formulieren als interactieve pdf

Weten of het iets voor jouw bedrijf is? Bel of mail ons dan!

contact opnemen

Deze bedrijven gingen je al voor

“Professioneel, creatief en meedenkend. Bij B-more had ik niet alleen het gevoel met een creatieve partner te maken te hebben, maar ook één die meedenkt met haar klanten en bovendien weet waar ze het over heeft.”

Wat we maken

Heb je een bedrijf?

Maar wil je groeien, een andere markt aanboren of meer naamsbekendheid genereren? Ga eens met ons in gesprek tijdens een kosteloze sparringsessie om te zien hoe we je daarmee kunnen helpen.

Wil je een bedrijf starten?

En wil je dat vanaf het begin professioneel aanpakken? Ga eens met ons in gesprek tijdens een kosteloze sparringsessie om te zien hoe wij je kunnen helpen om indruk te maken op jouw ideale klanten.