sinds 2001

Laat van je horen met een digitale nieuwsbrief

Heb je nog steeds geen digitale nieuwsbrief voor je bedrijf of afdeling? Of verstuur je er bijna nooit een, omdat je het teveel gedoe vindt? Neem dan eens contact op met grafisch ontwerpbureau B-more design uit Tilburg want het is eenvoudiger dan je denkt. 

Een digitale nieuwsbrief is een effectief middel om met klanten en relaties in contact te komen. Tenminste, als je het goed aanpakt. Zorg voor interessante inhoud, makkelijk leesbare, niet te lange teksten en een verzorgde, herkenbare uitstraling. Zodra de mail geopend wordt, moet het duidelijk zijn dat jouw bedrijf de afzender is.

Gebruiksvriendelijke nieuwsbriefsystemen

Er zijn meerdere nieuwsbriefsystemen die je in kunt zetten voor je e-mailmarketing. Je hebt vast wel eens gehoord van Mailchimp en misschien ook wel van Laposta, een Nederlandse variant. Het zijn gebruiksvriendelijke systemen waarmee je eenvoudig nieuwsbrieven verstuurt.

Bij B-more werken we met deze systemen voor onze klanten. Wij maken templates in de huisstijl, zetten campagnes op met aangeleverde berichten en zorgen dat de nieuwsbrief op tijd verstuurd wordt. Daarnaast geven we advies en uitleg over hoe je ook zelf je campagnes op kunt zetten.

Wil je nu ook wel eens aan de slag met e-mailmarketing bel of mail ons dan.

contact opnemen

“Ben meer dan u er zelf van kunt maken... bel B-more! Brigitte en Nancy weten hoe u en ik goed voor de dag komen. En ja... ze weten het beter :-)”

Wat we maken

Wil je je bedrijf laten groeien?

Of wil je een nieuwe markt verkennen? Of heb je behoefte aan meer naamsbekendheid? Maak dan een afspraak met ons voor een gratis adviesgesprek en ontdek hoe wij jou daarbij kunnen helpen.

Droom je van een eigen bedrijf?

En wil je het vanaf het begin professioneel aanpakken? Maak dan een afspraak met ons voor een gratis adviesgesprek en ontdek hoe wij je kunnen helpen om indruk te maken op jouw ideale klanten.