B-more design, identity matters, Tilburg, Noord-Brabant

Laat van je horen met een digitale nieuwsbrief

Heb je nog steeds geen digitale nieuwsbrief voor je bedrijf of afdeling? Of verstuur je er bijna nooit een, omdat je het teveel gedoe vindt? Neem dan eens contact op met grafisch ontwerpbureau B-more design uit Tilburg want het is eenvoudiger dan je denkt. 

Digitale nieuwsbrief

Een digitale nieuwsbrief is een effectief middel om met klanten en relaties in contact te komen. Tenminste, als je het goed aanpakt. Zorg voor interessante inhoud, makkelijk leesbare, niet te lange teksten en een verzorgde, herkenbare uitstraling. Zodra de mail geopend wordt, moet het duidelijk zijn dat jouw bedrijf de afzender is.

Gebruiksvriendelijke nieuwsbriefsystemen

Er zijn meerdere nieuwsbriefsystemen die je in kunt zetten voor je e-mailmarketing. Je hebt vast wel eens gehoord van Mailchimp en misschien ook wel van Laposta, een Nederlandse variant. Het zijn gebruiksvriendelijke systemen waarmee je eenvoudig nieuwsbrieven verstuurt.

Bij B-more werken we regelmatig met deze systemen voor onze klanten. Wij maken templates in de huisstijl, zetten campagnes op met aangeleverde berichten en zorgen dat de nieuwsbrief op tijd verstuurd wordt. Daarnaast geven we advies en uitleg over hoe je ook zelf je campagnes op kunt zetten.
Heb je speciale wensen dan kunnen we ook een nieuwsbriefsysteem op maat maken.

Wil je nu ook wel eens aan de slag met e-mailmarketing bel of mail ons dan.

Mail ons Bel 013-536 82 15

 

 

Enkele voorbeelden:
(klik op de afbeeldingen om meer werk te zien) 

digitale nieuwsbrief Chalet.nl digitale nieuwsbrief Treetops
   
digitale nieuwsbrief RCH digitale nieuwsbrief AG Textiles