sinds 2001

Maak indruk met je jaarverslag

Een jaarverslag is meer dan de presentatie van de resultaten van het afgelopen jaar. Ook de strategie en identiteit van je bedrijf spelen een belangrijke rol in het jaarverslag. Het is het jaarlijks terugkerende visitekaartje van je bedrijf.

Bij grafisch ontwerpbureau B-more design uit Tilburg maken we professionele en sprekende jaarverslagen waarmee je goed voor de dag komt bij alle stakeholders. Dat kan bijvoorbeeld in de vorm van:


  • een gedrukt boek
  • een gedrukt tijdschrift
  • een interactieve pdf
  • een micro website
  • een PowerPoint presentatie

Het beste resultaat komt tot stand als iedereen doet waar hij goed in is. Jij houdt je bezig met je bedrijf en wij zorgen ervoor dat de aangeleverde input uitgewerkt wordt tot een professioneel jaarverslag.
Wij werken hiervoor samen met andere professionals zoals o.a. tekstschrijvers, fotografen, programmeurs en drukkers. Wij sturen ze aan, bewaken de kwaliteit en zorgen dat alles op tijd en binnen het budget gerealiseerd wordt.

Ook benieuwd wat wij voor het jaarverslag van jouw bedrijf kunnen betekenen? Bel of mail ons dan.

contact opnemen

“Professioneel, creatief en meedenkend. Bij B-more had ik niet alleen het gevoel met een creatieve partner te maken te hebben, maar ook één die meedenkt met haar klanten en bovendien weet waar ze het over heeft.”

Wat we maken

Wil je je bedrijf laten groeien?

Of wil je een nieuwe markt verkennen? Of heb je behoefte aan meer naamsbekendheid? Maak dan een afspraak met ons voor een gratis adviesgesprek en ontdek hoe wij jou daarbij kunnen helpen.

Droom je van een eigen bedrijf?

En wil je het vanaf het begin professioneel aanpakken? Maak dan een afspraak met ons voor een gratis adviesgesprek en ontdek hoe wij je kunnen helpen om indruk te maken op jouw ideale klanten.