sinds 2001

Een huisstijl voor een professionele uitstraling

Waarom zou je een huisstijl laten maken als je al een professioneel logo hebt? Omdat een logo zonder huisstijl is als een maatpak met een paar afgetrapte gympen eronder. De eerste indruk is professioneel, maar het is niet áf. Dat is jammer, want die eerste indruk die een potentiële klant van jouw bedrijf krijgt, kan zomaar bepalen of jij de opdracht krijgt. En die kans krijg je maar één keer.

Professionele uitstraling

Bij B-more zeggen we dan ook: als je het doet, doe het dan goed. Laat jezelf niet alleen een maatpak aanmeten, maar ook de bijpassende schoenen en het kapsel. Alle elementen met dezelfde professionele uitstraling. Zodat mensen weten dat ze met een betrouwbare partij van doen hebben. Dat gaat je klanten opleveren. En betaalt zichzelf dus terug. Als experts in het ontwerpen en restylen van huisstijlen doen we ook nog aan huisstijlbewaking. Wij letten op of alles nog klopt, of het nog bij je maatpak past. Wij zijn je persoonlijke stylist. Dan weet je zeker dat je goed voor de dag komt. En je klanten ook. 

Onze werkwijze

Dit zijn de stappen om tot een professionele uitstraling te komen.

 
 
 
 
 

Wil je meer weten over onze werkwijze lees dan onze blog 'Het ontwerpproces van een huisstijl'.

Wil jij ook zo’n professionele uitstraling? Plan een kosteloos adviesgesprek in om te kijken of we je kunnen helpen om je bedrijf professioneel in de markt te zetten.

plan kosteloos adviesgesprek

Hoe je de ideale klant aantrekt met een professionele huisstijl

Herken jij je in één of meerdere van de volgende punten?

  • Je hebt een mooi product/dienst
  • Je hebt te weinig klanten
  • Je draait te weinig omzet
  • Je hebt klanten die veel energie kosten

Download dan ons gratis e-book “Hoe je de ideale klant aantrekt”.

Na het lezen van dit e-book weet je waaraan jouw huisstijl moet voldoen om de ideale klant aan te kunnen trekken. Je snapt dat je met een goede huisstijl gezien wordt. De ideale klant klopt bij je aan. En je omzet zal stijgen. Daardoor krijg je nog meer plezier in je werk.

Download gratis e-book

“Hele fijne samenwerking, kijken goed waar je voor staat, luisteren goed wat je wilt en kunnen dat mooi vertalen naar een logo en website. Ben erg tevreden!!”

Wat we maken

Wil je je bedrijf laten groeien?

Of een andere markt aanboren? Of meer naamsbekendheid genereren? Maak een afspraak met ons voor een kosteloos adviesgesprek om te zien hoe we je daarmee kunnen helpen.

Wil je een bedrijf starten?

En wil je dat vanaf het begin professioneel aanpakken? Maak een afspraak met ons voor een kosteloos adviesgesprek om te zien hoe wij je kunnen helpen om indruk te maken op jouw ideale klanten.