(013) 536 82 15

Een maatwerk website laten maken

Je hebt een goedlopend bedrijf of bent net gestart. Voor het aantrekken van nieuwe klanten en het informeren van bestaande klanten wil je onder andere je website inzetten. Een website met de huisstijl van je eigen bedrijf, die goed vindbaar is. Waar je je bedrijf kunt presenteren. Waar je nieuws en kennis kunt delen of producten kunt verkopen. Kortom een website die een goede indruk achterlaat.
Bij B-more design ben je hiervoor aan het goede adres. 

De 5 voordelen van een website gemaakt door B-more design

1. Professioneel design met een eigen uitstraling

Bij ons geen standaard templates, maar een ontwerp op maat. Inclusief je logo en huisstijlkleuren waardoor je website een eigen look krijgt. Daarmee onderscheid je je van je concurrenten. En een goed vormgegeven website wekt vertrouwen bij de bezoeker. Daardoor voelt de bezoeker zich sneller aangetrokken en neemt eerder contact op.

2. Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk

Bezoekers kunnen eenvoudig en snel de informatie vinden waarnaar ze op zoek zijn. Daardoor nemen bezoekers eerder contact op, maken ze een afspraak of kopen producten.

3. Makkelijk te onderhouden

We leveren de website met het gebruiksvriendelijke Sitemanager CMS van onze partner Schmeits websolutions. Hierdoor is het makkelijk om je website te onderhouden. Een website die regelmatig wordt voorzien van nieuwe content is beter vindbaar en aantrekkelijker voor bezoekers.

4. Goede vindbaarheid

We bouwen de website zo, dat deze snel laadt, mobiel geschikt is en goed in te lezen is door Google. Dit bevordert de vindbaarheid.

5. Toegankelijk

We bouwen de website op basis van de WCAG Richtlijnen voor de Toegankelijkheid van Webcontent. Hierdoor is de website ook voor mensen met een functiebeperking toegankelijk.

Wil jij ook een professionele website waarmee je indruk maakt? Die goed vindbaar is en die klanten aantrekt? Bel of mail ons dan en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Neem contact op

 

Deze bedrijven gingen je al voor

“Creatieve processen zijn altijd lastig om in een kort tijdsbestek voor elkaar te krijgen als de druk groot is, maar B-more heeft in een paar dagen meer opgeleverd dan wat ik zelf voor ogen had.”

Wat we maken

Wil je je bedrijf laten groeien?

Een nieuwe markt aanboren? Of meer naamsbekendheid? Maak een afspraak voor een gratis telefonisch huisstijlgesprek en drie kwartier lang hebben we het over jouw huisstijluitdaging. Hierna kunnen wij zeggen of we er wat mee kunnen.

Droom je van een eigen bedrijf?

En wil je een huisstijl die echt bij je bedrijf past? Niet dertien-in-een-dozijn, maar uniek en onderscheidend? Maak dan een afspraak voor een gratis telefonisch huisstijlgesprek van 45 minuten en ontdek hoe wij je daarmee kunnen helpen.