(013) 536 82 15

naar overzicht

GRBO

huisstijl | website | drukwerk | digitale media | presentatie

Professioneel van start

Via LinkedIn nam Gert-Jan van den Broek contact op omdat hij eens wilde praten. Hij was van plan als zelfstandig ondernemer verder te gaan en dan had hij een professionele huisstijl nodig. Door onze berichten op LinkedIn wist hij dat hij bij ons aan de goede adres was.

Een goed gesprek

Nadat Gert-Jan voor ons had gekozen, hebben we eerst een gesprek ingepland. Hij had al goed nagedacht over zijn bedrijf, wie zijn klanten zijn en waarmee hij ze kan helpen. Toch kwamen er tijdens het gesprek dingen aan bod die hem aan het denken zette. Door erover te praten, werd voor hem zijn verhaal steeds duidelijker en voor ons wat GRBO moest gaan uitstralen. Een goede basis om het ontwerpproces te starten.

De reactie van Gert-Jan

Bij mijn start als zelfstandig ondernemer ben ik op zoek gegaan naar iemand die mij kon helpen bij het vormgeven van mijn huisstijl en website. Via LinkedIn kwam ik terecht bij Brigitte en Nancy de Man, van B-more design. Na het ophalen van de nodige herinneringen aan onze gezamenlijke middelbareschooltijd, nam Brigitte me al snel mee in haar eigen, unieke aanpak om tot die vormgeving te komen.
Op een gestructureerde en tegelijk creatieve manier, zorgt ze ervoor dat ze een duidelijk beeld krijgt van wat je doet en wat je met je huisstijl en website wil vertellen. Door deze unieke aanpak zorgt ze niet alleen voor een hele mooie en onderscheidende huisstijl en website, maar heeft ze me ook geholpen om het verhaal dat ik met GRBO advies en interim wil vertellen veel en veel scherper te krijgen. Ook de implementatie, waarin Nancy een belangrijke rol speelt, verloopt soepel. Het directe en snelle contact en de toegankelijkheid waarmee Brigitte en Nancy dit doen, maakt dat de samenwerking als vanzelf gaat. Het eindresultaat mag er dan ook zeker zijn!
 
Bedankt voor alle goede zorgen tot nu toe. Ik ben echt enorm blij met het proces en het resultaat!

Wil jij ook zo'n professionele huisstijl?

Om te groeien, een andere markt aan te boren of meer naamsbekendheid te genereren? Ga eens met ons in gesprek om te zien hoe we je daarmee kunnen helpen.