B-more design, identity matters, Tilburg, Noord-Brabant

Nancy de Man

Ik word blij van:

mijn gezin, chocolade, ijsjes, zonnig weer, uit eten, films en series, bouw- en restyle programma’s

Ik word minder blij van:

kokos, sushi, regenachtig en koud weer, ruzie, pesten

Ik woon in:

Waalwijk

Ik woon met:

mijn vriend Arjan (Ja, inderdaad net als Brigitte ook een Arjan. Makkelijk toch ;-) ), zoon Ryan (2005) en dochter Danique (2010)

Mijn zussen en broer zijn:

Brigitte, Karin en Robert

Mijn achtergrond:

Vóór B-more design heb ik 13 jaar in de schoenenindustrie gewerkt. Daar was ik verantwoordelijk voor de juiste en tijdige levering van schoeisel door fabrikanten aan onze klanten. Klanten blij maken met hun bestelde producten. Altijd leuk. Vanaf 2008 doe ik dit bij B-more. Tenminste dat is altijd ons doel: tevreden klanten. 

Samenwerken met mijn zus

Of ik het spannend vond om voortaan samen met mijn zus te werken? Nee hoor, al van vroeger uit zijn we altijd als vriendinnen samen opgetrokken, samen op vakantie geweest, samen rondjes gelopen in de stad én ook samengewerkt bij dezelfde afdeling bij de Hema en bij één van de schoenimporteurs. Ik vind het zelfs eerder een voordeel. Wij kennen elkaar door en door en weten daardoor precies wat we aan elkaar hebben.

Zo ben ik 

Privé ben ik altijd bezig om alles goed op elkaar af te stemmen: agenda, kleren, inrichting huis en tuin. Ik stoor me aan kleuren die niet bij elkaar passen. Heb het liefst accessoires in even aantallen op gelijke afstand van elkaar in huis. Geen wilde tuin, maar planten in vlakken verdeeld over de tuin én met bij elkaar passende kleuren. Misschien wat neurotisch, maar ik vind het zo fijn als alles goed op elkaar is afgestemd.

Hoe leuk is het, dat ik dit ook constant in mijn werk moet doen. Of ik nu bezig ben met websites bouwen, PowerPoint-presentaties maken, Word-templates of digitale formulieren, overal zorg ik voor de juiste indelingen, exacte afstanden, lettertypes, bij elkaar passende kleuren, consequent gebruik van elementen. Veelal door Brigitte vastgelegd in haar ontwerpen.

Ook creatief maar anders

Daarnaast ben ik ook altijd graag creatief bezig, weliswaar op een ander vlak dan Brigitte. Samen met mijn vriend heb ik in het verleden een oude Fiat500L uit 1971 gerestaureerd in de schuur van een boer, hebben we ons huis in 2002 ingrijpend verbouwd, waarna onze tuin aan de beurt was. Ook heb ik een grote vakkenkast met opbergruimte voor verschillende beelden en een speelbank voor mijn zoon gemaakt. Tegenwoordig heb ik daar helaas niet meer zoveel tijd voor. Privé dan. Maar dat geeft niet, want zakelijk ben ik dagelijks aan het bouwen. Hele mooie communicatiemiddelen. En daar krijgen wij hele leuke spontane reacties op terug.