(013) 536 82 15

Over Nancy, webbouwer en digitale documenten-specialist

Nancy is van de uitvoering. Wat Brigitte ontwerpt, maakt Nancy tot een werkend product. Websites, Word-templates, PowerPoint, als het maar digitaal is. Dat doet ze niet alleen voor B-more, maar ook voor andere ontwerpers. Vindt ze nog leuk ook. 

Van ontwerp naar digitale uitingen

Nancy is de Office365-kenner. Met Word, Excel, Powerpoint en Publisher brengt ze ontwerpen tot leven. Wist jij bijvoorbeeld dat je Powerpoint voor veel meer kunt gebruiken dan voor presentaties? Zij dus wel. Digitaal briefpapier, een website; voor haar dagelijks werk. Daag haar maar gerust uit met het moeilijkere werk. Rapportages bijvoorbeeld. Die maakt ze op maat voor de mensen die ermee moeten werken. Hoe doen ze dat? Kunnen ze omgaan met eindemarkeringen en secties? Zijn er meer mensen die erin werken? Houdt ze allemaal rekening mee. 

Makkelijk in gebruik

Gebruiksgemak voorop. Daar zorgt Nancy wel voor. Met wat zij maakt kan iedereen makkelijk zelf aan de slag. Maak je over de huisstijl geen zorgen. Die is er al in verwerkt. Hoeveel mensen er ook mee werken, over de vormgeving hoeven ze zich niet druk te maken. Maar die moet natuurlijk wel overeind blijven. Ook na 100 keer. Daarvoor geeft Nancy je instructies mee. 

Alles terug in één lijn

Kijk je nu naar je digitale documenten en vind je ze een rommeltje? Bel Nancy. Zij brengt alles weer terug op één lijn. Helemaal volgens de huisstijl, precies zoals die bedoeld is. Ook als het ontwerp niet van Brigitte is. Dat werkt niet alleen fijn, je bouwt ook nog aan je merkbeleving. 

Nancy, servicegericht en precies

Nancy is van het praktische en van de oplossingen. Als er één ding is wat haar kenmerkt, is het wel behulpzaamheid. Haar hele werkende bestaan staat in het teken van service en tevreden klanten. Dat weten ze thuis ook. En hoe gek ze ook is op haar klanten, haar gezin heeft toch een streepje voor. Samen leuke dingen doen, daar wordt ze blij van. Uit eten, naar de film of de Efteling. Lange wandelingen houdt ze ook van. Maar daar zijn ze thuis minder dol op, dus die doet ze met een vriendin. 

Meer over Nancy vind je hier: Nancy de Man | LinkedIn

Waar kun je Nancy voor bellen? 

Voor gebruiksvriendelijk digitale documenten. Websites. Presentaties. Voor een opfrisbeurt van al je online uitingen. Die wél weer aan je huisstijl voldoen. Voor kleine – of grote – wijzigingen in je templates. Als het over de uitvoering gaat tenminste. Voor de rest bel je Brigitte. 
 

Wil je je bedrijf laten groeien?

Een nieuwe markt aanboren? Of meer naamsbekendheid? Maak een afspraak voor een gratis telefonisch huisstijlgesprek en drie kwartier lang hebben we het over jouw huisstijluitdaging. Hierna kunnen wij zeggen of we er wat mee kunnen.

Droom je van een eigen bedrijf?

En wil je een huisstijl die echt bij je bedrijf past? Niet dertien-in-een-dozijn, maar uniek en onderscheidend? Maak dan een afspraak voor een gratis telefonisch huisstijlgesprek van 45 minuten en ontdek hoe wij je daarmee kunnen helpen.

Wat we maken

“Vooral de vakkundigheid en betrouwbaarheid spreken mij erg aan. Dit zorgt ervoor dat B-more een prettige samenwerkingspartner is.”