(013) 536 82 15

naar overzicht

Connesso Coffee

huisstijl | drukwerk

Professionele uitstraling

Een goed begin is het halve werk. Dus toen Jeroen Reijns in 2022 startte met zijn bedrijf Connesso Coffee vond hij het belangrijk om een professionele huisstijl te laten maken. En daarvoor klopte hij bij ons aan.

Stap voor stap

Van een gesprek over Connesso Coffee en zijn klanten naar een logo dat daar perfect bij past. En om het compleet te maken, hebben we het logo verwerkt in een huisstijl, visitekaartje en briefpapier template. Om ervoor te zorgen dat de huisstijl goed overeind blijft als Jeroen er zelf mee aan de slag gaat, hebben we een huisstijlhandboek samengesteld.

De reactie van Jeroen

“Ik vind een professionele uitstraling enorm belangrijk voor mijn bedrijf. Dus toen ik eerder dit jaar Connesso Coffee startte zocht ik iemand die me met mijn huisstijl kon helpen. En dat heeft B-More echt perfect gedaan. Hun professionele benadering, de diverse keuze momenten en hun creativiteit zorgen er voor dat ik in ieder geval enorm tevreden ben. Dank voor jullie hulp tot nu toe en er komt zeker meer werk jullie kant op.”

Wil jij ook zo'n professionele huisstijl?

Om te groeien, een andere markt aan te boren of meer naamsbekendheid te genereren? Ga eens met ons in gesprek om te zien hoe we je daarmee kunnen helpen.