(013) 536 82 15

naar overzicht

Bouffantes Finance

website | digitale media | presentatie

Meer zichtbaarheid voor Bouffantes Finance

Geld maakt niet gelukkig, maar is wel handig. Ook als ondernemer moet je je geldzaken op orde hebben. Accountant Marcel Das van Bouffantes Finance helpt ondernemers daarmee. Hij geeft inzicht in cijfers.
Sinds eind 2020 geven wij Marcel inzicht in huisstijl en communicatie. Hij wil groeien en zich presenteren als dé partij voor MKB-ondernemers die inzicht in cijfers willen. 

Onze aanpak

We zijn begonnen met zijn website. Daar zie en lees je wat Bouffantes finance kan betekenen voor ondernemers en deelt Marcel zijn kennis.
Maar alleen een nieuwe website is niet voldoende. Je moet jezelf ook laten zien. Dus helpen we Marcel met zijn zichtbaarheid op social media. Daarnaast maken en versturen we iedere twee maanden zijn nieuwsbrief om zijn klanten en relaties op de hoogte te houden van nieuwe ontwikkelingen.

PowerPoint presentatie

Om zich beter en professioneler te kunnen presenteren, had Marcel Das van Bouffantes finance een PowerPointpresentatie nodig. Eentje die hij ook kan uitbreiden in dezelfde stijl als dat nodig is.
Zijn verhaal pakten we samen in 10 slides. In lijn met de website maakten we een ontwerp. We bouwden een uitgebreide template waarin de verschillende soorten slides, lettertypes en kleuren vastgelegd zijn. Zo kan Marcel de presentatie altijd uitbreiden met info op maat.

De reactie van Marcel

“Ik ben zeker blij met de samenwerking en het werk wat er tot nu toe is verzet.
Ik heb ook echt het gevoel dat ik bepaalde dingen kan doen, die ik moet doen, maar daarna gerust kan overdragen voor verdere afwerking/aanpassing/correctie.
Dat geeft me, zeker in de huidige drukte, wel de mogelijkheid om toch de communicatie op gang te houden.
 
De eerste reacties vanuit mensen op de website, aanwezigheid op LinkedIn, nieuwsbrief en social media posts zijn er en zijn ook positief. Het valt op….”

Wil jij ook zo'n professionele huisstijl?

Om te groeien, een andere markt aan te boren of meer naamsbekendheid te genereren? Ga eens met ons in gesprek om te zien hoe we je daarmee kunnen helpen.