B-more design, identity matters, Tilburg, Noord-Brabant

Huisstijl quickscan
Trekt jouw huisstijl de ideale klant aan?

Wil je ook gebeld worden voor die leuke opdracht? Maar zit je daar nog steeds op te wachten? Dan is het de vraag of je wel goed zichtbaar bent voor je doelgroep. Je huisstijl is compleet. Je hebt een logo, visitekaartje, website, folder en PowerPoint presentatie. Je laat regelmatig van je horen op social media en je laat je gezicht zien bij netwerkbijeenkomsten. Toch klopt de ideale klant nog steeds niet bij je aan. Hoe kan dat nou?

Wacht niet langer en doe onze huisstijl quickscan!

doe de huisstijl quickscan

 

Wat levert het mij op?

Heel veel! Je hebt snel meer inzicht in je huisstijl. Met onze praktische tips kun je meteen aan de slag. Met een kleine investering van € 47,00 helpen wij je op weg naar een professionelere uitstraling van je bedrijf. Een uitstraling die het vertrouwen wekt om met je in zee te gaan Daardoor kun je voortaan met trots je visitekaartje of folder afgeven of mensen verwijzen naar je website. 

Wat is een huisstijl quickscan?

  • Vakidioten met ruim 20 jaar ervaring in het communicatievak gaan met een kritische blik kijken naar je huisstijl en communicatiemiddelen. 
  • In een uur tijd kun je ons al je vragen met betrekking tot je huisstijl stellen.
  • Je hebt persoonlijk contact met ons, niet via mail, niet via een formulier, maar telefonisch of via Skype.

Resultaat

Na de huisstijl quickscan weet je wat er moet veranderen aan je huisstijl. Ga ermee aan de slag en de ideale klant zal wel contact met je opnemen. Die klant, die precies jouw expertise nodig heeft. Je ziet je omzet en bedrijf groeien. Doe je het echt goed, dan bereik je zelfs de expertstatus op jouw gebied.
Vraag nu onze huisstijl quickscan aan!

doe de huisstijl quickscan