B-more design, identity matters, Tilburg, Noord-Brabant

De huisstijl quickscan

Tijdens de huisstijl quickscan bekijken we samen in een uur het logo, de huisstijlkleuren en alle communicatiemiddelen waarmee je communiceert. Sluit het aan op het verhaal van je bedrijf? Is de huisstijl consequent doorgevoerd of laat je overal een ander gezicht zien? Na het gesprek zetten we alle conclusies overzichtelijk in een samenvatting aangevuld met tips voor de toekomst.

huisstijl quickscan

 

Wanneer is het goed om je huisstijl eens kritisch te bekijken?

De huisstijl is te vergelijken met een maatkostuum. Een maatkostuum moet perfect passen, wordt gemaakt van de mooiste materialen en zorgt voor een verzorgd professioneel uiterlijk. Eenmaal gemaakt moet je er een tijd mee vooruit kunnen. Verandert er iets, dan moet het aangepast worden.

Verandering

Dat geldt dus ook voor de huisstijl van je bedrijf. Verandert de koers van je bedrijf, dan moet de huisstijl en communicatie daarop aangepast worden. Meld je aan voor de huisstijl quickscan en ontdek of je huisstijl en communicatie nog passen.

Bereik jij wel de juiste klanten?

Communiceren doe je niet alleen met inhoud, maar zeker ook met uiterlijk. Wat je uitstraalt trekt mensen aan. Of niet! Dan is het tijd voor onze huisstijl quickscan. Wacht niet langer en neem contact met ons op!

 

Mail ons Bel 013-536 82 15