B-more design, identity matters, Tilburg, Noord-Brabant

Onze klanten

Vakidioten, gedreven en sociaal. Zo zouden wij onze klanten omschrijven. Ze snappen het belang van een goede huisstijl en weten dat ze in beeld moeten blijven bij hun doelgroep. Maar ze zijn liever met hun eigen werk bezig. Daarom leggen ze alles wat te maken heeft met huisstijl en communicatie graag bij ons neer. Sommigen al meer dan 10 jaar!

Bouw en techniek

De laatste jaren werken we bij B-more design veel voor Brabantse bedrijven tot 50 medewerkers in de bouw en techniek en zorgen dat zij hun doelgroep bereiken. We verdiepen ons in hun product en klanten. Wat doet het product? Hoe werkt het? En misschien nog wel het belangrijkste: wat levert dit de klant op? Al die antwoorden vertalen we in communicatiemiddelen waarmee jij de taal spreekt van jouw klanten. Klaar om ze te overtuigen.

IT

Ook software ontwikkelaars voelen zich prettig bij B-more. We verdiepen ons in hun product of dienst en vertalen dat naar een huisstijl en communicatiemiddelen waarmee zij zich goed in de markt kunnen zetten.

Enkele van onze klanten:

logo AG Textileslogo Chalet.nllogo Diamant-groeplogo Erik vd Sande installatietechnieklogo Linquakelogo MercOlogo Netsparlogo Ons Middelbaar Onderwijslogo Secured by Weblogo Thoughtline Europelogo Treetopslogo Van Helden staal

Wil je jouw bedrijf ook goed in de markt zetten? Plan een sparringsessie!

Mail ons Bel 013-536 82 15