B-more design, identity matters, Tilburg, Noord-Brabant

Wat is een goede huisstijl?

Een goede huisstijl creëert:

  • onderscheidend vermogen
  • toegevoegde waarde
  • aandacht
  • herkenning

Definitie huisstijl

Wat een huisstijl precies is, is niet voor iedereen hetzelfde. De ene heeft het over het logo, briefpapier en visitekaartje van een bedrijf. De andere noemt er ook nog een website, folder en ander promotiemateriaal bij. Maar wat is het nu echt? De volledige definitie is als volgt: De huisstijl is het totale beeld van prestaties, materialen, kleuren, vormen, gedrag, lay-out, visuals, logo, communicatie en typografie. 

Het gaat dus verder dan alleen het visuele plaatje van een bedrijf. Het gaat ook over of je klanten met je of u aanspreekt, hoe de telefoon wordt opgenomen en of je altijd voor de hoogst haalbare kwaliteit gaat of snelheid van leveren belangrijker vindt.

Visuele identiteit

Bij grafisch ontwerpbureau B-more design zijn we vooral bezig met het visuele deel van de huisstijl. We maken o.a. logo’s, visitekaartjes, folders, websites en Powerpoint presentaties. We verdiepen ons in lettertypes, vormen, kleuren en beelden. Samen met onze partners maken we communicatiemiddelen met de juiste uitstraling en tone-of-voice waarmee je je klant bereikt.

Als de huisstijl consequent is doorgevoerd dan creëert dat vertrouwen en kiezen ze voor jouw bedrijf. En wie wil dat nou niet? Dus bel of mail ons als je ook een huisstijl wilt die ervoor zorgt dat klanten voor jouw bedrijf kiezen.

Brigitte
​ontwerper

 

 

Enkele voorbeelden:
(klik op de afbeeldingen om een vergroting te zien) 

Huisstijl vdHeijden rentmeesters Huisstijl LaPoubelle