What's the problem?

help you

We can 
B-more design uit Tilburg B-more design uit Tilburg
013-536 82 15

Eerste Hulp Bij...

...websites

  • Heeft u een ontwerp gemaakt voor een website, maar moet deze nog gebouwd worden? Schakel Nancy dan in de voor de bouw van de website. Al jaren bouwt ze voor diverse grafisch vormgevers het ontwerp tot op de pixel nauwkeurig om in HTML/CSS.
  • Is uw website al gebouwd, maar moet deze nog gevuld of onderhouden worden? Maar ontbreekt het u aan tijd? Neem dan contact op met Nancy.

...Word templates

Klanten willen steeds vaker milieubewuster werken of vinden digitaal werken veel makkelijker. Nancy zet ontwerpen om naar werkbare Word templates voor briefpapier, rapportage, formulier etc.

...PowerPoint presentaties

Ziet u ook op tegen het maken van een PowerPoint presentatie? Geef Nancy de richtlijnen van de huisstijl of het ontwerp en zij maakt een goed werkbare PowerPoint template of een compleet uitgewerkte PowerPoint presentatie.

...digitale formulieren

Dossiers, overeenkomsten, offertes en andere invulformulieren kunt u door Nancy laten digitaliseren. Voortaan hoeft u of uw relatie ze niet eerst te printen, met pen in te vullen om daarna weer in te scannen. Na digitalisatie kan alles met de computer verwerkt worden, inclusief digitale ondertekening.

Een goed voorbeeld is de offerte/bevestiging van Breedband Tilburg. Hiervan is een interactieve pdf gemaakt en daarnaast is de layout van het formulier aangepast zodat deze beter aansluit bij de huisstijl van Breedband Tilburg.

interactieve pdf offerte/bevestiging Breedband Tilburg
B-more design uit Tilburg op Facebook B-more design uit Tilburg op Twitter Blog van B-more design uit Tilburg B-more design uit Tilburg op Pinterest Mail sturen naar B-more design uit Tilburg

Waarom B-more design?

  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Breed inzetbaar
  • Korte communicatielijnen
  • We doen wat we beloven!